Μενού
Το καλάθι σας

Ποιοι Είμαστε

Δύο νέοι άνθρωποι, με εντελώς διαφορετική αφετηρία και ακόμη περισσότερο διαφορετική πορεία, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις, τις ιδέες, την δημιουργικότητα  και την ενεργητικότητά τους, προκειμένου να ανανεώσουν έναν μοναδικά ιδιαίτερο χώρο ομορφιάς στη Χαλκίδα.

Παράλληλα, δημιούργησαν το look-wonderful, αποτέλεσμα τουλάχιστον 3 χρόνων αναζήτησης, ανταλλαγής ιδεών και σκέψεων, για το πώς πρέπει να είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων ομορφιάς.

Η Έλενα, γεννημένη στο Βέλγιο, αποφάσισε να μην ακολουθήσει τις σπουδές της στη Γυμναστική, ώστε να σπουδάσει και ν’ ασχοληθεί με το πάθος της στην κομμωτική. Με σπουδές στις Βρυξέλες και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο, ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο μεγαλύτερο κομμωτήριο των Βρυξελών.

Ωστόσο, οι καλοκαιρινές αναμνήσεις από τη πατρίδα των γονιών της Ελλάδα, την οδήγησαν να κάνει το μεγάλο βήμα, να εγκαταλείψει την ασφάλεια και την ήδη εγκατεστημένη επαγγελματική καριέρα στις Βρυξέλες και να έρθει στην Ελλάδα.

Πρώτος επαγγελματικός σταθμός, ένα από τα μεγαλύτερα κομμωτήρια στη Γλυφάδα. Το επόμενο βήμα, καθώς πάντα αναζητά νέες προκλήσεις, η δημιουργία κομμωτηρίου στη Χαλκίδα, το οποίο από το 2001 που λειτουργεί, θεωρείται ένα από τα καλύτερα, όσον αφορά στις υπηρεσίες χρώματος και styling μαλλιών, στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Βαγγέλης γεννημένος στον Πειραιά, από μικρός αγαπούσε τη τηλεόραση και τη διαφήμιση, όπου μπορούσε ώρες να κάθεται και να “χαζεύει”.

Η τύχη του χαμογέλασε, καθώς τελικά οι σπουδές του, μέσα από τη διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων, ήταν άμεσα συναφείς με τη διαφήμιση.

Από πολύ νωρίς, φοιτητής ακόμη, άρχισε να δουλεύει στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας, αποκτώντας μεγάλες εμπειρίες ζωής, από σημαντικούς πελάτες στην Ελληνική αγορά.

Κάποια στιγμή ένιωσε την ανάγκη να περάσει στην “απέναντι πλευρά” και από διαφημιστής να γίνει διαφημιζόμενος.

Καταλαμβάνοντας θέσεις διευθυντή Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε Ελληνικές και Πολυεθνικές επιχειρήσεις και συνδέοντας το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες στην Ελληνική αγορά, όπως ένα μοναδικό φαινόμενο ανάπτυξης Ελληνικής μάρκας καλλυντικών, αναζητώντας πάντα νέες προκλήσεις και ευκαιρίες, αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα και να κάνει τα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα.

Εκεί συναντήθηκαν και οι δρόμοι τους.

Τόσο διαφορετικοί δρόμοι, που έχουν όμως κοινούς παρανομαστές, την αναζήτηση της καθημερινής βελτίωσης και εξέλιξης, την παροχή υπηρεσιών που μένουν αξιομνημόνευτες στους συνεργάτες, την αγάπη για τους ανθρώπους, την ομορφιά και την υψηλή αισθητική, το πάθος να αφήνουν κάτι θετικό στις ζωές όσων τυχαίνει να συναντήσουν.

Αυτά τα στοιχεία που αποτελούν τρόπο ζωής για εμάς, φιλοδοξούμε να τα μετουσιώσουμε σε βασικές αξίες και αρχές που θα διέπουν την εμπειρία σας, σε κάθε επαφή σας με το look-wonderful, γιατί θέλουμε να δείχνετε, αλλά και να νιώθετε όμορφα μαζί μας!!!